Bønn

Bønn er kommunikasjon med Den allmektige og treenige Gud. Han som kan gjøre mer enn vi har forstand på å be Han om. Jesus var avhengig av denne kommunikasjonen med sin himmelske Far, da Han gikk her på jorda. Han levde i dette intime forholdet med sin Far og gjorde bare det som Far sa Han skulle gjøre. Et eksempel til etterfølgelse.

I Bibelen står der mye om bønn. Jesus sier:

"Be og du skal få, for at din glede skal bli fullkommen"
 (Joh 16:24)

"Hvis dere blir i meg og mine ord blir i dere, da be om hva dere vil og dere skal få det" (Joh 15:7)

"Jeg sier dere: Be, så skal dere få. Let, så skal dere finne. Bank på, så skal det lukkes opp for dere.
For den som ber, han får. Den som leter, han finner. Og den som banker på, skal det lukkes opp for"
(Luk 11:9-10)

I disse versene står det om vedvarende bønn. Det vil si at den som ber og ikke gir seg, han får.
Den som leter og ikke gir seg, finner. Den som banker på og ikke gir seg, blir det lukket opp for.

Bruk Guds ord som en oppmuntrer og veileder i ditt bønneliv.
"Han lønner den som søker Han." (Heb 11:6)

Du er varmt velkommen til å delta på et eller flere av våre ukentlige bønnemøter!

Tirsdag kl 10:00 - Bønn & nattverd
Onsdag kl 06:00 - Bønn for Froland (På EFA senteret, Blakstadheia)
Onsdag kl 19:00 - Bønnemøte
Søndag kl 16:15 - Bønn for gudstjenesten