Superonsdag

Onsdager i partallsuker samles vi til Barnas Superonsdag i Misjonskirka kl 17:30-19:00.

Kvelden inneholder kor, andakt, lek og moro - før vi avslutter med kveldsmat inni kaféen

Alder: 3 år og oppover.

Du er varmt velkommen til å bli med!

Nytt fra i høst er "Bananas for Jesus"

Dette er en gruppe ifm superonsdag, som er for de som ikke synger i kor.
De vil i hovedsak holde på på med musikk med hovedvekt på instrumenter, band og sang.
Vi vil også kanskje komme inn på annen scenekunst som dans og drama, men hovedfokus er musikk.

Vi vil ha med barn som er interessert i musikk og har lyst til å drive med det. Vi skal ikke være en musikkskole hvor vi lærer barna å spille ett instrument, men vi vil utforske og utfolde oss sammen. Vi ønsker å grave etter gull i barna, og hjelpe dem å se hivlke gaver den enkelte har fått. Vi vil også ha fokus på undervisning fra bibelen om musikk og lovsang. Det blir mye samspill, samtale og vi vil spise sammen.

Alder: 2. klasse og oppover

Bli med og ha det gøy med oss!