Utleie av lokaler

Froland Misjonskirke leier ut sine lokaler. Våre lokaler passer seg ypperlig til bryllup, konfirmasjon, barnedåp, barnevelsignelse, konserter, bursdager m.m. Vi har en stor kafé med moderne oppdatert kjøkken, designet for store selskaper med spesielt effektiv stek -og vaskeløsning. I kafeen er det et lite småbarnsrom med sofa og noen leker.

Vår møtesal kan rommer over 200 personer, i tillegg har vi et galleri som kan romme 100 personer. Det er en stor scene, stort lydanlegg og flott lysanlegg, noe som gjør at dette rommet brukes mye til bryllup, konserter og andre store begivenheter.

Vi har også et rom som vanligvis brukes til ungdomsarbeidet. Der er det eget lyd -og lysanlegg, en liten scene og diverse spill som billjard, bordtennis og air hockey som også leies ut.

I tillegg til dette har vi en stor og flott foaje som passer perfekt til velkomst for arrangementer, en speilsal som vanligvis brukes til dans og barna. Vi har også et par dusjer på huset.

Merk

Ved leie av møtesal skal det alltid skaffes egnet tekniker. Pris på tekniker fra Misjonskirken er fra
kr 500,- til 2000,- alt etter jobbens omfang - og fastsettes etter nærmere avtale.

Ved leie av ungdomsrom er leietaker ansvarlig for renhold før og etter. Rommet blir vasket grundig regelmessig, men på grunn av ukentlig ungdomsarbeid kan vi ikke garantere at det er plettfritt når det leies ut. Men det er i god standard og blir rengjort for søppel og skitt før utleie.

Medlemmer kan selv vaske med henvisning fra vaskeansvarlig.

Alle arrangementer i Misjonskirken skal være uten bruk av alkohol.

For bestilling eller spørsmål, ta kontakt med Erik Mjølhus på telefon: 94 86 26 91 eller e-post: Erik_93@live.com